Vikings

JOMSVIKING

Så er dagen her. Min nye roman, Jomsviking, er på vei ut til butikkene. Dette er en historisk roman fra vikingtiden. Boken er resultatet av to års intenst arbeid og et helt liv med den ene foten i vikingtiden og den andre foten i den moderne verden.

For English, please go to my blogpost “When will my novels be available in other languages?“.

I denne blogposten skal jeg ikke gå nærmere inn på handlingen, men jeg vil gjerne reklamere litt for den nye bloggen min, jomsviking.no. Der vil du etter hvert finne blogposter om boken, og jeg kommer til å legge ut nyheter, turnéprogram osv. Det er også opprettet en Facebook-side, så ta gjerne en kikk på den også.

17799961_1023341797801595_6688964451009075865_n

Forfatteren med noen av bøkene

Jomsviking er den første romanen i en serie, og som du kanskje kan se av bildet over, er det en skikkelig murstein av en bok. Det har vært utrolig spennende, utfordrende, krevende og oppslukende å skrive denne boken. Dette materialet er vanvittig fascinerende og siden jeg skriver om personer som faktisk har levd, krever det en god porsjon respekt og ydmykhet. Samtidig må jeg si at det er utrolig gøy når salget nå ser ut til å ta av. Bare forhåndssalget nærmer seg nå 3.000 bøker! Og for ordens skyld bør jeg vel nevne at boken selvsagt er til salgs i alle bokhandlene, samt i nettbokhandlene. Jeg har fått noen meldinger om at nettbokhandlene har utsolgt-status for boken, men det går hele tiden bøker ut fra lageret og nå er også et nytt opplag bestilt. (Det raskeste akkurat nå er nok å kjøpe den hos din lokale bokhandler.)

Og jeg skriver nå på neste bok …

Jomsviking – nettside og blog på jomsviking.no

Jomsviking på Facebook finner du HER.

Forside jomsviking bull-hansen