Norsk

Snart ny bok!

Jeg går nå rundt og venter på ny bok: “Isak” kommer i bokhandlene 29. oktober og jeg er selvsagt spent. (rettelse: Den er noen få dager forsinket, og kommer i bokhandlene tirsdag 3. november.) Det er noe helt eget ved å holde i sin egen “rykende ferske” bok, og jeg kan trygt si at det er like spennende hver gang.

ISAK_forside

Siden jeg for første gang utgir på eget forlag, har jeg arbeidet ekstra grundig med denne boken. Jeg hyret like godt inn “dobbelt opp” med folk! Så har har det ikke vært én redaksjonskonsulent, men tre (det blir tredobbelt), to korrekturlesere og så videre. Billig ble det ikke, men jeg tror det er verdt det. Faktisk kommer jeg til å gjøre det på samme måte med alle mine fremtidige utgivelser.

Boken skal presenteres på et helt spesielt arrangement i Oslo lørdag 7. november. Ja, det er noen dager etter at boken foreligger i bokhandlene. Men jeg ville være sikker på at boken er tilgjengelig før vi slår på den helt store trommen… Følg med på Facebook-siden min (link til høyre for denne teksten) og møt gjerne opp!

Categories: Norsk, Novels, Writing

Tagged as: , , , ,

1 reply »

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s