English

Bokutgivelsen – nå er jeg glad og sliten! / The Book Launch – Now I’m happy and exhausted!

Boklansering i Oslo / Book launch in Oslo

Boklansering i Oslo / Book launch in Oslo

(Text in English will follow.)

Så er endelig min sekstende roman “Isak” ute i butikkene! Jeg lanserte den med brask og bram midt i Oslo, på Sehesteds plass, midt mellom lokalene til Aschehoug og Gyldendal. Jeg tenkte det var sånn passe beskjedent… NRK kom og syntes dette var artig, slekt og venner og lesere kom og fikk gratis eksemplarer, vi drakk alkoholfri champagne (fikk ikke skjenketillatelse) og hadde det veldig trivelig, selv om det var en kald dag!

For meg markerte dette slutten på tre års arbeid, tre år hvor jeg har skrevet og redigert og samarbeidet med konsulenter, designere, korrekturlesere og en hel haug med mennesker. Det har vært litt av en reise, og en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Dagene har vært lange, særlig nå i høst, men det er absolutt å anbefale! Når jeg også fikk min første anmeldelse på vei inn til lanseringen, og denne viser seg å være kanskje den beste anmeldelsen noen forfatter kunne ønske seg, sier det seg selv at denne boklanseringen for alltid vil være et av mine aller beste minner, og jeg vil absolutt forsette å utgi bøkene på mitt eget forlag! Du kan for øvrig lese anmeldelsen her. For øvrig er dette en bokblogger jeg anbefaler alle å følge – han er en av de bedre i faget.

Så nå er det bare å håpe at folk faktisk kjøper boken – det er jo faktisk det man lever av som forfatter. Jeg er fullt klar over at det kan være en utfordring å få bokhandlerne med seg, men boken kan jo uansett bestilles både fra alle landets nettbokhandler og via Nidhogg Forlags egen nettbutikk på www.nidhogg.no (ja, litt skamløs egenreklame der…) Ebok-versjonen kan lastes ned fra Amazon, iBooks, Google Play og i alle nettbokhandlene i Norge.

Igjen, takk til alle dere som møtte opp, og takk til alle dere som følger denne bloggen!

English:

Finally, my 16th novel “Isac” is now available in the book stores. I launched my new novel with a total lack of modesty in the centre of Oslo, right in the middle between the major publishing houses Aschehoug and Gyldendal. NRK (Norwegian news channel) was there and they thought that this was great fun, friends and relatives were there, I handed out free copies to readers, we drank non-alchoholic champagne (not allowed to drink alchohol in public in Norway) and we had a great time, even though the weather could have been better!

For me, this event marked the end of three years of hard work, during which I’ve written and edited and cooperated with editorial consultants, proof readers, designers and a whole bunch of other people. It’s been a journey and an experience for a lifetime. The working hours have been long, especially this fall, but I absolutely recommend this (self publishing) to everyone out there. Also, “Isac” got it’s first review (in Norwegian) as I was driving to the book launch, and it’s the best review any novelist could wish for!

So, now I hope all readers out there actually go out and buy the book – that’s where a novelist’s income comes from! I am fully aware that the Norwegian book stores can be a bit difficult, but nevertheless, the book can be ordered through all Norwegian book stores and also directly from my publishing company at www.nidhogg.no. However, “Isac” hasn’t been translated into English yet – but I’ll have to try to do something about that!

Again, thanks to everybody for following this blog!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s