Norsk

ISAK er i salg 29. oktober

ISAK_forside

De som har fulgt denne bloggen, samt min facebook-side, vet at jeg har arbeidet med en ny roman i tre år nå. Underveis i skriveprosessen etablerte jeg også Nidhogg Forlag. Det handlet mye om å beholde kontrollen over den kreative prosessen og å gi meg selv anledning til å gjøre ekstra grundig arbeid hele veien frem mot trykking, men for å være ærlig, handler det også veldig mye om økonomi. Avtalene som norske forlag tilbyr, er rett og slett ikke lønnsomme lenger.

Så hva slags bok er dette?

Det er en enkeltstående roman for voksne. Det er en realistisk roman. Det er en ganske lang bok, den er på litt over 400 sider. Det er en bok jeg har lagt svært mye arbeid i — jeg har aldri før gjort så mange gjennomganger av teksten som med denne. Siden jeg skulle utgi på eget forlag, ville jeg jo sørge for at jeg hadde gjort et godt stykke arbeid! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gjennomgått denne boken, og for sikkerhets skyld doblet jeg opp antallet folk som var involvert underveis, helt fra de redaksjonelle konsulentene til korrekturleserne.

Hva handler boken om? De som hjelper meg med å markedsføre boken, skriver blant annet:

ISAK er en post-apokalyptisk beretning om et Europa i ruiner, om ensomhet, vennskap og savn – og om å finne noe som er verdt å kjempe for.

Boken er i salg i bokhandlene 29. oktober.

Categories: Norsk, Novels, Writing

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s